Ingrids Friskvårdscenter 
 Om mig själv 
 Samtalet 
 Behandling 
 Ögondiagnostik 
 Homeopati och naturmedicin 
 Kosten 
 Rörelse, kroppsmedvetenhet 
 Tankar och känslor 
 Ett besök hos mig 
 Vem kan komma till mig 
 Astrologi - horoskop 
 Aktuella Reflektioner 
 Aktuella Reflektioner 2006 
 Aktuella Reflektioner 2005 
Ingrids Friskvårdscenter
Strövelstorp
Tel. 042-20 77 44

Behandlingen, är kanske mitt allra viktigaste instrument.
 
De behandlingar jag gör idag är väldigt personliga.
 
De metoder jag från början lärde är polaritetsterapi och bindvävsmassage, samt lymfdränering. Så mycket av det här ingår.
 
När man är ung vill man ju gärna ha exakta metoder, när man jobbat länge med något vill man göra det på sitt eget sätt. Det är där jag är idag. På det sätt kan jag optimalt utnyttja de gåvor jag fått med till det här livet.
 
Intuitionen är väldigt viktig när jag behandlar. Den berättar för mig vilken nivå just din behandling hamnar på.
Det rör sig alltid om djupgående behandlingar, och de berör dig alltid - mer eller mindre - känslomässigt.
 
Min grundtanke när jag jobbar är att: Alla kroppar, inuti sig, har kunskap om den ursprungliga och perfekta programmeringen för LIVET.
Det innebär ju att jag inte behöver berätta för din kropp hur den ska ha det. Det "räcker" om vi - du och jag tillsammans - lyckas få bort det som ligger och stör i din kropp - och i ditt liv.
 
Jovisst, förekommer det också healing i behandlingarna. De flesta har ju olika definitioner på vad helande och healing är. För mig i behandlingen, är det när jag kan tona in till en kraft som är större än min egen. Den kraft som är vårt inre ursprungs källa. Det är samma kraft vi alla är i kontakt med när vi visar varandra respekt och ger varandra kravlös kärlek.
 
Mycket viktigt.
Om du nu kommer att gå hos mig så måste du förstå att du behöver vara AKTIV.
 
En och annan tror ju att de ska kunna gå till sin terapeut, lägga sig på bänken, och så simsalabim gå hem och allt ont har trollats bort.
Om du har den inställningen ska du inte gå hos mig.
 
Jodå, jag tror på MIRAKEL, och de sker ju också hela tiden. Men det är extremt sällsynt att de bara dimper ner över någon.
 
Däremot kan du själv vara med och skapa dina mirakel. Om du förmår känna tillit, och du kan känna att du är en del av den allomfattande, helande kraften, som är ditt och allt annats ursprung.